KAMUOYU BİLGİLENDİRME

Bazı yerel basın organlarınca “Başkan Karaca’dan Fethiyespor’a üç kurşun” başlığı altında kulübümüzle Fethiye Belediyesi arasında herhangi bir itilaf varmış gibi niyeti ve amacı belli odaklara hizmet eden malum kişilerce kaleme alınmış haber tarafımızca da tespit edilmiştir.

Kulübümüz ile Fethiye Belediyesi arasında herhangi bir itilaf olmadığı gibi, Belediye Başkanımız Sn. Alim Karaca’nın sporseverliği ve destekleri sadece bizim değil tüm Fethiyelilerin malumudur.

Bu beceriksiz algı metodunu uygulama gayreti içinde olan art niyetli şahısların ima etmeye çalıştıkları ve Fethiye Belediyesi’nin yasal görevini ifa ettiği konuya da açıklık getirmek gerekmektedir.

Kulübümüzün ismini taşıyan stadyum yakınında olağanüstü ihtiyaç duyduğumuz ilave yapı inşası bir Fethiyespor düşmanı şahıs tarafından CİMER’e şikayet edilmiştir. Bu şikayetin belediyemize intikali dolayısıyla Fethiye Belediyesi gereken yasal işlemi gerçekleştirmiştir.

Türkiye Cumhuriyeti hiç kuşkusuz kanun ve yönetmeliklerle yönetilmektedir. Olaydan Yönetim Kurulumuz haberdardır ve Fethiye Belediyesi, özellikle de Belediye Başkanımız Alim Karaca ile hiçbir sorunumuzun olması mümkün değildir.

Fethiyespor sevdalılarımız amaçlı ve kötü niyetli provokatörleri algılayacak ve lanetleyecek kadar olgunluğa sahiptir. Bu acemi oyuncuların oyununa asla gelinmeyecektir.

Şampiyonluğa giderken kulübümüze maddi ve manevi zarar veren bu şahıslar hakkında suç duyurusunda bulunacağımızı ve gerekli yasal işlemleri derhal başlatacağımızı ve bu çirkinliklere asla izin vermeyeceğimizi herkes bilmelidir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Other Articles